Spanje | Calpe | AR Galetamar 3*** | 12 dagen


vanaf € 475.00

Deze reis kan op dit moment niet geboekt worden.

AR Galetamar 3***

Ligging: 200m van het kiezelstrand van Calalga, 600m van het Levante zandstrand, nabij diverse restaurants, cafés en supermarkt, 2,5 km van het centrum van Calpe

Faciliteiten: 133 kamers, ruime tuinen, 2 buitenzwembaden (verwarmd in de winter), ligstoelen en parasols aan de zwembaden, à la carte restaurant Caleta, bar, animatie voor jong en oud (overdag en ‘s avonds), miniclub met mini disco, gratis WiFi in de lobby

Kamers: zijn voorzien van een groot terras met prachtig uitzicht op de zee of Peñon de Ifach gebergte, badkamer met toilet, haardroger, bad of douche, airconditioning, telefoon, satelliet-TV, kluisje (tegen betaling), 3e persoon/kind in standaard kamer, 3-4e persoon in standaard kamer of kamer met salon

Maaltijden: in buffetvorm

Regime: half pension of vol pension

  Beoordeling 7.9 zeer goed


Programma:

Dag 1  België - Costa Blanca

Na de verschillende opstapplaatsen rijden we via Luxemburg en de Franse autosnelwegen naar Lyon. In de omgeving van Metz maken we een stop voor het  avondmaal (niet inbegrepen). Vervolgens  kan u aan boord een spannende film bekijken. U hebt ook de mogelijkheid om op de beeldschermen mee te volgen waar de autocar zich bevindt. We houden voldoende stops onderweg. Middernachtstop in de omgeving van Lyon.

Dag 2   aankomst Costa Blanca

Via de Franse en Spaanse autosnelwegen zetten we onze trip verder richting Barcelona. ‘s Ochtends ontbijten we langs de autosnelweg in de omgeving van Valencia (niet inbegrepen). Vervolgens rijden we verder zuidwaarts richting Costa Blanca. We komen aan in het zonnige Benidorm omstreeks 08u00. Onze hotelkamers zijn beschikbaar vanaf 14u00.

Dag 3-10  verblijf aan de Costa Blanca

Verblijf in half pension, vol pension of all-inclusive in uw hotel. Dagelijks kunt u ’s ochtends opstappen op onze autocar om deel te nemen aan onze excursies. Het excursieprogramma vindt u in de informatiebrochure terug, deze ontvangt u aan het begin van uw vakantie!

Dag 11  Costa Blanca - België

Na het ontbijt verlaten we onze kamers. U kan uw bagage veilig achterlaten in de bagageruimte van uw hotel. U hebt vrije tijd ter plaatse tot dat we in de namiddag onze terugrit aanvatten. In de informatiebrochure kan u het vertrekuur van uw hotel terugvinden. Via de Spaanse autosnelwegen rijden we richting Barcelona. In de omgeving van Barcelona houden we ons avondmaal (niet inbegrepen). ‘s Avonds geniet u van een film of kan u uw vakantiefoto's delen met anderen. Via de Franse autosnelwegen rijden we via Montpellier, Lyon en Dijon naar Luxemburg. Middernachtstop onderweg.

Dag 12  aankomst België

Onderweg houden we de gebruikelijke stops. In de omgeving van Luxemburg kan u genieten van uw ontbijt (niet inbegrepen). Aankomst aan onze eerste afstapplaats (Antwerpen) rond 10u00.

Inbegrepen:

 Vervoer per 4**** Royal Class Autocar
 

      9 overnachtingen in half pension vanaf ontbijt op dag 2 tot en met ontbijt op dag 11
 

      Btw, wegentaksen en garantiefonds

 

Korting:

Geniet met onze kortingscode BLANCA van 5% vroegboekkorting voor boekingen tot en met 31 maart 2017! Deze code dient u in te vullen onder "Kortingscode" in Stap 2 tijdens uw reservatie.