Slovenië | Busticket heen en terug | 10 dagen


€ 160.00

» Boek nu!

Busticket Sloveense kust (heen en terug)

Geniet en relax in onze luxueuze vier sterren autocar in Royal Class uitvoering voor een optimaal reiscomfort! Reis in stijl en in comfortabele zetels met 1 m beenruimte en extra relaxsteunen.
 
Uw vakantie begint bij één van onze opstapplaatsen in Vlaanderen. U kan afstappen aan één van de Sloveense hotels in Ankaran, Porec of Lucija die u bij ons kan boeken. Gelieve bij "Opmerkingen" in Stap 2 aan te geven aan welk hotel u wenst af te stappen.

Programma:

Dag 1    België - Sloveense kust

In de namiddag vertrekken we vanuit onze opstapplaats in Gent via Antwerpen, de Belgische en Duitse autosnelwegen naar Oostenrijk met onderweg voldoende stops. Avondmaal is voorzien in een wegrestaurant langs de Duitse autosnelweg (niet inbegrepen). Aan boord geniet u van alle luxe en comfort. ‘s Avonds profiteert u van die langverwachte film die u al zo lang wil bekijken of verdiept u zich in uw eigen romans. Alvorens u onder uw deken kruipt, maken we een middernachtstop.

Dag 2    aankomst Sloveense kust

Via de Oostenrijkse autosnelwegen rijden we verder door naar de Sloveense kust. In de voormiddag komen we aan in de hotelzone van de Sloveense kust. Hotelkamers zijn beschikbaar vanaf 14u00. In uw hotel kan u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Dag 3-8 verblijf Sloveense kust

Verblijf in half pension, vol pension of all-inclusive in uw hotel. Dagelijks kunt u op onze autocar stappen om deel te nemen aan onze excursies. Het excursieprogramma vindt u terug in de informatiebrochure, deze ontvangt u aan het begin van uw vakantie!

Dag 9    Sloveense kust - België

Na het ontbijt verlaten we onze kamers voor 11u00. U kan uw bagage veilig opbergen in de bagageruimte van uw hotel. Tot in de namiddag bent u vrij. Na de middag vatten we onze terugrit aan. In de informatiebrochure zal u het vertrekuur van uw hotel terugvinden. Via de Sloveense en Oostenrijkse autosnelwegen rijden we richting Salzburg. In de omgeving van Spittal houden we ons avondmaal (niet inbegrepen). ‘s Avonds geniet u van een spannende film of heeft u ruim de tijd om uw boeken uit te lezen. Alvorens u onder uw deken kruipt, houden we nog een middernachtstop.

Dag 10  aankomst België

Onderweg houden we voldoende stops. In de omgeving van Stuttgart stoppen we voor een heerlijk ontbijt (niet inbegrepen). Aankomst aan onze eerste afstapplaats in Antwerpen rond 09u00.

Inbegrepen:

  Vervoer per luxe 4 **** Royal Class autocar

 

       Btw, garantiefonds en wegentaksen