Onze autocars

Voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg. Daarom beschikken wij over moderne autocars met alle comfort aan boord.  Onze autocars zijn van het merk VanHool, Volvo en MAN en bieden plaats aan 52 tot 80 personen.

Aan boord van onze autocars geniet u van ruime zitplaatsen, zachte bekleding voor een optimaal zitcomfort, verstelbare stoelen zodat u lekker lang kan liggen en een zeer goede luchtvering voor een optimaal rijcomfort.

Daarenboven hebben onze autocars de allernieuwste veiligheidssystemen zoals ABS, ESP, spoorbeveiligingssysteem en pre-crash detectoren, een sterke motor met automatische versnellingen en de beste remsystemen zodat elke reis vlekkeloos kan verlopen.

Tijdens de reis kan u genieten van een stukje muziek of bij langere ritten van een film. U kan uw eigen muziek via cd, i-pod of i-phone tot bij de chauffeur brengen die via de radio kan worden afgespeeld. Op de beeldschermen kan u ondermeer de weg volgen via het navigatiesysteem en tijdens de stadsrondritten geeft de frontcamera het panorma weer zodat ook de personen achteraan kunnen meegenieten net zoals de mensen vooraan. Onze VanHool beschikt bovendien over een panoramisch dak en een licht hellende vloer, zodat iedereen evenveel zicht heeft naar voor.

Onze chauffeurs genieten jaarlijks een bijscholing en zijn steeds tot uw dienst. Zij respecteren de rij- en rusttijden en hanteren strikt de wegcode. Heeft u een vraag of opmerking dan helpt de chauffeur u graag verder. Hij/zij zijn namelijk het visitekaartje van ons bedrijf en zorgen er elke dag voor dat de klant tevreden is.

Hieronder vindt u een aantal foto's van onze autocars. Wij hopen u alvast te mogen ontmoeten op een van onze volgende reizen.

Tot Dan!