Spanje | Calpe | AR Roca Esmeralda & Spa 3*** | 12 dagen


vanaf € 529.00

Deze reis kan op dit moment niet geboekt worden.

AR Roca Esmeralda & Spa 3***

Ligging: bushalte aan het hotel, direct aan het strand gelegen, 2,5 km van het centrum van Calpe, op wandelafstand van cafés, bars, restaurants en winkelcentra

Faciliteiten: receptie, restaurant, grillrestaurant, bars, SPA centrum met jacuzzi, sauna, voetbad, verwarmd binnenzwembad, 2 buitenzwembaden, 1 kinderbad, zonneterras met ligzetels, tegen betaling: biljart, fitnessruimte en internethoek, 212 kamers, 4 liften

Kamers: zijn voorzien van terras met prachtig uitzicht over de zee en het Peñon de Ifach gebergte, gratis WiFi, kluisje (tegen betaling), satelliet-TV, airconditioning, bureau, badkamer met toilet, bad of douche en haardroger, aparte bedden/tweepersoonsbed, sofabed voor kinderen, 3 personen in kamer met salon: 3 vol betalenden, 4 personen in kamer met salon: 3-4e persoon –15% korting

Maaltijden: in buffetvorm

Regime: half pension of vol pension

 Beoordeling 7.5 Goed


Programma:

Dag 1  België - Costa Blanca

Na de verschillende opstapplaatsen rijden we via Luxemburg en de Franse autosnelwegen naar Lyon. In de omgeving van Metz maken we een stop voor het  avondmaal (niet inbegrepen). Vervolgens  kan u aan boord een spannende film bekijken. U hebt ook de mogelijkheid om op de beeldschermen mee te volgen waar de autocar zich bevindt. We houden voldoende stops onderweg. Middernachtstop in de omgeving van Lyon.

Dag 2   aankomst Costa Blanca

Via de Franse en Spaanse autosnelwegen zetten we onze trip verder richting Barcelona. ‘s Ochtends ontbijten we langs de autosnelweg in de omgeving van Valencia (niet inbegrepen). Vervolgens rijden we verder zuidwaarts richting Costa Blanca. We komen aan in het zonnige Benidorm omstreeks 08u00. Onze hotelkamers zijn beschikbaar vanaf 14u00.

Dag 3-10  verblijf aan de Costa Blanca

Verblijf in half pension, vol pension of all-inclusive in uw hotel. Dagelijks kunt u ’s ochtends opstappen op onze autocar om deel te nemen aan onze excursies. Het excursieprogramma vindt u in de informatiebrochure terug, deze ontvangt u aan het begin van uw vakantie!

Dag 11  Costa Blanca - België

Na het ontbijt verlaten we onze kamers. U kan uw bagage veilig achterlaten in de bagageruimte van uw hotel. U hebt vrije tijd ter plaatse tot dat we in de namiddag onze terugrit aanvatten. In de informatiebrochure kan u het vertrekuur van uw hotel terugvinden. Via de Spaanse autosnelwegen rijden we richting Barcelona. In de omgeving van Barcelona houden we ons avondmaal (niet inbegrepen). ‘s Avonds geniet u van een film of kan u uw vakantiefoto's delen met anderen. Via de Franse autosnelwegen rijden we via Montpellier, Lyon en Dijon naar Luxemburg. Middernachtstop onderweg.

Dag 12  aankomst België

Onderweg houden we de gebruikelijke stops. In de omgeving van Luxemburg kan u genieten van uw ontbijt (niet inbegrepen). Aankomst aan onze eerste afstapplaats (Antwerpen) rond 10u00.

Inbegrepen:

 Vervoer per 4**** Royal Cass Autocar
 

     9 overnachtingen in half pension vanaf ontbijt op dag 2 tot en met ontbijt op dag 11
 

     Btw, wegentaksen en garantiefonds